VakantieBijbelWeekBruchem, Kerkwijk, Delwijnen en Nederhemert

Nieuws

Muziek- en samenzangavond

Op D.V. vrijdagavond 12 mei bent u/ben jij van harte welkom op de muziek- en samenzangavond met muzikale medewerking van Reinart Bragt op orgel, Jeline Bragt op piano, Corrianne van Wijnen op dwarsfluit, Sietse van Eck op drums en Dirk-Jan van Horssen op klarinet. Het programma bestaat uit bekende psalmen, gezangen en andere Christelijke liederen voor jong en oud. Toegang is gratis. Er is in de pauze verkoop van koffie, thee, fris en taart. Ook zal er een collecte worden gehouden. De opbrengst van verkoop en collecte is bestemd voor de VakantieBijbelWeek in onze gemeente. Draagt u de VBW een warm hart toe, houdt u van muziek én geniet u ook zo van een stukje taart? Mis het niet: op 12 mei in de Hervormde Kerk in Bruchem, aanvang 19:00 uur. Graag tot dan!

Pannenkoekenbakkers gevraagd

Op donderdagmiddag 1 september gaan we de kinderen verwennen met heerlijke pannenkoeken na het bouwen van een mooie hut. Bent u die middag in de gelegenheid om pannenkoeken te bakken en deze uiterlijk 16:15 uur aan te leveren? Dan maakt u heel veel kinderen blij! Geef u op door te mailen naar vakantiebijbelweek@gmail.com, of via onze website www.vakantiebijbelweek.net. U hoort vervolgens wat er van u wordt verwacht. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

31 juli 2022

Amerikaanse maaltijd en Sing-inn

Op vrijdagavond houden we de gebruikelijke sing-inn om 19:00 uur. Dit jaar willen we vooraf met jong en oud de maaltijd delen in de vorm van een Amerikaanse Maaltijd. Niet iedereen weet wat dit inhoud. Dat betekend namelijk geen grote hamburgers en veel frietjes op het menu. Je maakt voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht en neemt dit mee voor het aantal personen waarmee je zelf aanwezig bent. Zo is er voor ieder wat wils en genieten we van elkaars kookkusten! De Amerikaanse maaltijd begint om 17:00 uur, aansluitend start om 19:00 uur de sing-inn. Opgave is niet nodig, van harte welkom!

31 juli 2022

Spelprogramma groep 7 + 8

Tijdens de kindermiddagen doen we met alle kinderen spellen op het veld. Net als vorig jaar maken we het voor de deelnemers van 11 en 12 jaar (groep 7 en 8) wat spannender en uitdagender dan anders! In plaats van de gebruikelijke spelletjes gaan jullie op dinsdag en woensdag een speciaal programma voor tieners doen. Durf jij het aan?

31 juli 2022

Toerustingsavond

We zijn dankbaar dat we dit jaar weer VakantieBijbelWeek op het veld kunnen vieren, we kijken erg uit naar de laatste week van de zomervakantie. Voorafgaand is het belangrijk om God om een zegen te vragen over de week en over alle voorbereidingen en inspanningen die al plaatsvinden. Er wordt kort wat verteld over het thema maar we richten ons vooral op bezinning en gebed voor de VBW. Ook als u/jij geen vrijwilliger bent is betrokkenheid en gebed onmisbaar. We heten u, jong en oud, van harte welkom op de toerustingsavond voor de VBW op maandagavond 11 juli in Pro Rege. Inloop is om 19:45 uur, om 20:00 uur start de avond. Tot dan!

28 juni 2022

Opgave medewerkers en muzikanten

Opgave medewerkers 

In de laatste week van de schoolvakantie is het weer VakantieBijbelWeek. Het programma vindt plaats op dinsdag 30 augustus, woensdag 31 augustus en donderdag 1 september. Je kunt je vanaf nu inschrijven als vrijwilliger op onze website www.vakantiebijbelweek.net. Ook dit jaar valt de vakantie in onze regio erg laat en weten we uit ervaring dat er veel vrijwilligers nodig zijn om de week in goede banen te leiden. Lukt het u en jou om mee te helpen? Geef je dan alvast op zodat de voorbereidingen goed kunnen verlopen.

Muzikanten gevraagd 

Tijdens de VakantieBijbelWeek zingen we graag in beide tenten, prachtige muziekinstrumenten maken het feest compleet. Bespeel jij een instrument en vind je het leuk om tijdens de VBW en/of de Sing-in je instrument te bespelen in de muziekgroep? Twijfel niet en meld je aan op www.vakantiebijbelweek.net. Heb je een vraag? Stel die gerust aan Gea van der Steeg (06-21962140). Jullie zijn onmisbaar!

28 juni 2022

Materialen voor hutten bouwen

Tijdens de Vakantiebijbelweek bouwen de kinderen op donderdag hutten. Daarvoor gebruiken we gordijnen, vitrages, tafelkleden en -lakens, (fleeche)dekentjes e.d. Dit jaar hebben we die nog maar heel weinig. Daarom doen we een beroep op gemeenteleden: hebben jullie nog iets dat niet meer gebruikt wordt, denk dan aan ons! Al heb je maar 1 ding, het wordt opgehaald.

Bel daarvoor Anja v Diggelen, 552967 of 0622027114.

Met een hartelijke groet van de stuurgroep

10 juni 2022

VBW 2022 - Alles andersom

De lente is maar net begonnen, maar wij denken al volop aan de VakantieBijbelWeek. In de laatste week van de schoolvakantie, in de week van 28 augustus t/m 4 september, hopen we alle kinderen en tieners weer welkom te heten! Thema dit jaar is ‘alles andersom’. Andersom is iets wat wij mensen soms maar lastig vinden, we volgen zo vaak ons eigen plan. Jezus werd mens zoals wij, maar was toch totaal anders. We gaan ontdekken dat Jezus in de wereld, maar ook in ieders leven, alles andersom maakt. Dus aan alle kinderen, tieners en vrijwilligers: reserveer alvast tijd in de agenda, dan maken we er weer een fantastische week van.

12 april 2022

Leuk dat je er was!

Wat was het heerlijke en fijn dat we elkaar weer hebben ontmoet in de tent en op het veld. We hebben heerlijk gezongen, geluisterd naar Bijbelverhalen en veel spelletjes gedaan. Fantastisch dat er weer zo veel kinderen en tieners waren.

Door de verhalen en de liedjes hebben we geleerd dat God contact maakt met ons. Net als Petrus mogen ook wij er op vertrouwen dat God voor ons zorgt. Blijf ook na de VBW in contact met Jezus! Zoals we zongen in het themalied: 'Pak gerust zijn uitgestoken hand, Hij laat je nooit alleen'.

Tot volgend jaar!