VakantieBijbelWeekBruchem, Kerkwijk, Delwijnen en Nederhemert

Nieuws

Prijsopdrachten

Gisteren zijn alle tasjes opgehaald, super! In het tasje zit een brief. Je hebt vast gelezen dat er elke dag een leuk spel of opdracht is waarmee je een mooie prijs kunt winnen. Namelijk:

Dag 1 Stoepkrijtchallenge
Dag 2 Waterbom
Dag 3 Bouw een boot.

Stuur elke dag voor 's avonds 21:00 uur je mooiste/leukste foto in van dit spel en wie weet wordt in de volgende uitzending jouw naam (of als je het samen doet jullie namen) genoemd als winnaar(s). Zet hem op!
VBW goodiebag
Hoihoi! Vandaag (maandag 17 aug) ben je welkom om het tasje met VBW spullen te komen halen. Bij de opgave heb je gekozen voor Eben Haezer of Pro Rege. Je kunt het tasje ophalen:
vandaag tussen 14.30 uur en 16.30 uur of:
vandaag tussen 18.30 uur en 20.30 uur
Tot straks!
Opgave geopend

Het is zo ver! De opgave voor de VBW is geopend. Je denkt misschien 'voor de VBW hoef ik me toch nooit op te geven'? Dat klopt. Maar dit jaar is de VBW digitaal. En omdat we álle knutselspullen, speltips, cadeautjes (en meer) verzamelen in een goodybag, willen we graag weten hoeveel we er klaar kunnen maken. Dus vergeet niet op te geven (per kind een opgave). Vertel je het ook aan je vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen? Dan maken we er samen een feest van!

VakantieBijbelWeek 2020

Staat de VakantieBijbelWeek al weer gemarkeerd in de agenda? In de laatste week van de schoolvakantie hopen we de tenten voor de 31e keer op te bouwen. Van 16 tot 23 augustus heten we u en jou weer welkom op de VBW. We hebben er weer zin in! Binnenkort meer over het thema van dit jaar!

Knutselspullen sparen

Om dit jaar weer lekker te kunnen knutselen willen we u vragen om knutselspullen met ons mee te sparen. Dit jaar hebben we nodig: eierdozen van 6 stuks en eierdozen van 10 stuks. Ook hebben we lege 1 liter blikken nodig. Spaart u mee? U mag ze afgeven bij Annemarie Bragt (Otterdam 1) of Annette Huisman (Kwartelkoning 13) in Bruchem. Alvast bedankt!

VBW Thema

Ben je het nog niet vergeten? Van 16 t/m 23 is het weer VBW! Het thema is ‘Duik erin’. We hebben al van heerlijke temperaturen kunnen genieten. Veel van ons hebben misschien zelfs al een duik in het zwembad of natuurwater genomen. Deze VBW duiken we in een goed boek: de Bijbel! We gaan samen ontdekken wie God is en wie Jezus is. De verhalen laten zien hoe water op wonderlijke manieren wordt gebruikt om mensen te redden en God groot te maken. Ga je mee op ontdekking? Dan maken we sámen Zijn naam groot.

Dit jaar organiseren we de VBW digitaal. Binnenkort lees je meer over hoe het in zijn werk gaat. Hoe laat de VBW online komt, hoe je jezelf opgeeft, hoe de knutselspullen bij jou thuiskomen enzovoort. Houd onze berichten, Facebook en de website (www.vakantiebijbelweek.net) goed in de gaten. Dan mis je niets. En wij willen jou natuurlijk niet missen!