Vakantiebijbelweek 2019 'SchatRijk'

 

 

De VBW is weer afgelopen. Iedereen bedankt voor zijn komst (en hulp)

 

 

 

nieuws_image

Nieuws en mededelingen

Lees hier het laatste nieuws. U kunt ons ook volgen via Facebook en Google+

 "VakantieBijbelWeek 2019" 

Al voor de dertigste keer mogen we dit jaar de VakantieBijbelWeek voorbereiden. Samen maken we ons klaar om te luisteren naar Gods woord, te zingen, te spelen en te sporten. Het doel van de VBW is om kinderen, maar ook volwassenen in aanraking te brengen met de Heere God.  Zodat wij Hem leren kennen en gaan eren. Het is ons verlangen dat alle activiteiten van de VakantieBijbelWeek mogen bijdragen aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk.

Het thema van 2019 is: 'SchatRijk’. In veel verschillende musea in ons land is ontzettend veel te zien, te leren en te ontdekken over onderwerpen van vroeger én van nu. Soms zijn er schatten van onvoorstelbare waarde te zien. In een museum kun je genieten van wat anderen hebben gemaakt, maar óók om iets te ontdekken en te leren wat nooit mag vergaan. Tijdens de VBW geven we schatten van en over God door. Schatten van een ander Rijk, namelijk het Rijk van God. Deze schatten laten zien wie God is in de geschiedenis, welke grote dingen Hij heeft gedaan. Maar ook hoe we mogen genieten van alles wat God geeft aan ons. De schatten in de Bijbel laten zien dat God niet is gebonden aan tijd en plaats. Hij is gisteren, vandaag en in de toekomst dezelfde grote en sterke God, die van ons houdt en niets liever wil dan dat we ons leven aan Hem toevertrouwen. Door de schatten die God ons geeft word je pas echt rijk! Rijk omdat je bij God en Jezus mag horen.

Ben jij/ bent u erbij in de week van 11 t/m 18 augustus? We heten iedereen, maar speciaal alle kinderen en tieners, weer van harte welkom op het veld aan de Sarskampseweg in Kerkwijk. We hopen weer op alle hulp, betrokkenheid en gebed voor een mooie week!.

Stuurgroep VakantieBijbelWeek
Hervormde Gemeente Bruchem-Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert

Giften

Wilt u het werk van de vakantiebijbelweek steunen, dan kan dit door uw gift over te maken op rekeningnummer
NL65 RABO 0374 3860 99.